Jay Manuel Biograafia, ilu, geid ja antm

Jay Manuel Biograafia

Jay Manuel on Kanadas sündinud ameeriklane, telemees, loovjuht ja jumestuskunstnik, sündinud 14. augustil 1972. Ta on kõige tuntum populaarse tõsielusaadete America’s Next Top Model endise loovjuhina. Manuel oli ka Kanada järgmise tippmudeli saatejuht.

Manuel on ilusarja Jay Manuel Beauty asutaja ja tegevjuht. 2017. aastal avas kaubamärk oma esimese jaemüügikoha Roosevelt Field Mallis, mis on partner Simoniga. Hiljem samal aastal oli ta üks Miss Universumi 2017 kohtunikest.

Jay Manuel Ilu

Beauty käivitati 2014. aastal ja kollektsioon koosneb laiast tootevalikust, mille eesmärk on luua kõrglahutusega viimistlus nooremale põlvkonnale. Manuel on arvukates intervjuudes kinnitanud, et soovib tutvustada tooteid, mis annavad Instagrami filtri viimistluse ilma filtrit kasutamata. 2015. aasta märtsis käivitati HSN-is Jay Manuel ilu. 2016. aasta juulis teatati, et iluvalik debüteerib Suurbritannia QVC ostukanalis selle aasta septembris.



Jay Manuel Abielus

Ta on avalikult gei ja mõnede allikate väitel kohtub ta praegu oma poisi Francesco Scavulloga. Tundub, et ta pole abielus ja tal pole naist. Kuid peagi, kui tema suhe läheb hästi, võib ta abielluda. Kuna ta on gei, ei saa tal olla naist ega abielu. See tähendab, et tal pole lapsi ega oma tüdruksõpra.



Suhtumine Jay Manuel

suhtumine pasknäär manuel

Jay Manuel Age

Ta sündis 14. augustil 1972.

Jay Manuel Netoväärtus

Tema netoväärtus on 3 miljonit dollarit.



andrew ilnyckyj ja ashley perez

Jay Manuel Antm

Kolm endist ANTM-i kohtunikku (Nigel Barker, miss J. Alexander ja Jay Manuel) poseerisid New York Citys sotsiaalmeedia fotoseeriale, kiusates oma kauaoodatud taaskohtumist pärast lahkumist Tyra Banksi loodud reaalsusvõistluste sarjast aastatel 2012–2015. .

Jay Manuel Filmograafia / filmid

  • Otseülekanne prints Harry ja Meghan Markle'i pulmast BBC / Britboxi jaoks (2018)
  • Miss Universum 2017 (2017)
  • Moeuudiste otseülekanne (vintage) (2016–2017)
  • Meelelahutus täna (2016)
  • Moeuudiste otseülekanne (2006–2016)
  • Patti LaBelle'i koht (2016)
  • Wendy Williamsi näitus (2011, 2015)
  • Meredith Vieira näitus (2015)
  • Moekivid (2014)
  • NBC tänane näitus (2014)
  • FNL-i reede (2014)
  • CBS täna hommikul (2013)
  • CTV Live Oscari punane vaip (2013)
  • Vaade (2013)
  • NBC avatud uste päev (2013)
  • Ameerika järgmine tippmudel (2003–2012)
  • CTV Marilyn Denise näitus (2011, 2012)
  • Juurdepääs Hollywoodi (2010, 2011)
  • Alexis Joy VIP-juurdepääs (2011)
  • Nate Berkuse näitus (2011)
  • Moepolitsei (2006 - 2010)
  • CNN näitus Joy Behar (2010)
  • Degrassi võtab Manhattani (2010)
  • Olles Erica (2010)
  • Projekti rada (2010)
  • Tyra Banksi näitus (2007–2010)
  • Teenage Paparazzo (2010)
  • MTV's When I Was 17 (2010)
  • Kanada järgmine tippmudel (2006-2009)
  • Tema kuulus stiil (2006-2009)
  • E! Otseülekanne Punasest vaibast (2006-2009)
  • MTV 106 ja Park (2009)
  • Chelsea viimasel ajal (2009)
  • Giuliana ja Bill (2009)
  • Operatsioon vapustav (2009)
  • Lahtised naised (2008)
  • Otseülekanne! koos Kellyga (2008)
  • Paula pidu (2008)
  • GLAADi meediaauhinnad (2007)
  • Peep: moehoolduse eripära (2007)
  • Palju muusikavideote muusikaauhindu (2006, 2007)
  • Kleit mu pesa (2007)
  • E! Tõeline Hollywoodi lugu (2005, 2006)
  • Ma armastan 80ndatest 3D-d (2005)
  • Eksponeeritud: 25 kõige kurikuulsamat moenädala hetke (2005)
  • Eve (2005)

Jay Manuel Karjäär

Ta on seitse aastat töötanud esteetikaga toimetulekuäris. Manuel on tuntud oma vaheldusrikka kunstipärase maitse ja sünnipärase esteetikataju poolest. Ta on töötanud Vogue'i, Harper’s Bazaari, Marie Claire'i, Victoria’s Secreti, Revloni ja CoverGirli meigikunstniku ja stilistina. Manuel on töötanud ka selliste moefotograafidega nagu Herb Ritts, Richard Avedon, Annie Leibovitz ja Francesco Scavullo.

Ta on olnud selliste kuulsuste meigikunstnik ja stilist nagu Tyra Banks, Naomi Campbell, Iman, Alicia Silverstone, Rebecca Romijn, Rupert Everett, Bridget Moynahan, Angela Bassett, Jada Pinkett Smith, Mýa, Kim Cattrall, Natalie Cole, Toni Braxton, Garcelle Beauvais-Nilon, Vanessa Williams, Patti LaBelle, Rosario Dawson, Pink, David Bowie ja Jennifer Lopez.



Manuel liitus Ameerika esimese tippmudeliga selle esimeses tsüklis 2003. aastal loovjuhina. Üheksa aasta jooksul esines Manuel igal saate tsüklil, saades selle aja jooksul üheks suurimaks etenduseks Ameerika Ühendriikides.

Pärast 18 hooaega saates ei naasnud Nigel Barker ja J. Alexander 19. tsüklisse, kuna nende lepinguid ei pikendatud. Pärast väljakuulutamist otsustas Manuel saatest lahkuda. Tyra Banksi vastuoluline samm tõi kaasa Manueli ja saate ümber meediakära. Radikaalne personalivahetus ei töötanud ja saade tühistati kolm aastat hiljem, seda pikendati 12. detsembril 2016 VH1-s.

Manuel oli Kanada järgmise tippmudeli teise ja kolmanda tsükli võõrustaja ja peakohtunik, mis on ANTM-i spin-off. Samuti tegi ta kameefilmi filmis Degrassi Takes Manhattan, samuti mängis ta ennast komöödia-draama telesarja Being Erica osas.



2011. aastal andis Manuel välja Sears Canada rõivasarja Attitude nime all. 2014. aastal käivitas Manuel Jay Manuel Beauty, prestiižse kosmeetikasarja, mis põhineb uuel Filter Finish Collection tehnoloogial.

Laadimine ... laadimine ...

Manuel kuulutati Miss Universe 2017 iludusvõistluse kohtunikuks 2017. aasta alguses. Ta oli üks kuuest lõplikust kohtunikust, kes kroonis Demi-Leigh Nel-Petersi Miss Universumis 2017. aastal Nevadas Las Vegases toimunud üritusel.



Jay Manuel Ärikarjäär

2017. aastal teatas Manuel, et kolib paljude ilupoodide jaemüügisektorisse. Kolimisest teatati koos eksklusiivse partnerlusega Simoni ja tema kaubanduskeskustega. Manuel teatas intervjuus, et nad pidid oma esimesed tellised ja mördi asukoha avama Roosevelti Field Mallis.

Selle asemel, et minna kaubamaja või tuntud jaemüüjaga nagu Sephora, sõlmida traditsiooniline meigitee, haldaks Jay Manuel Beauty füüsilisi kauplusi. Neid tuntakse kui 'Jay Manuel Beauty Retail Experience'i'. See oli esimene kord, kui kaubamärk oli füüsilises asukohas saadaval. Varem oli kõiki Jay Manuel Beauty tooteid olnud võimalik osta ainult koduostuvõrgu ja QVC kaudu.

Esimene asukoht avati 16. novembril Garden City's, NY, kus 2018. aastal avati rohkem Simonis asuvaid asukohti. Women’s Wear Daily hinnangul võib brändi edu tuua 1 miljoni dollari suuruse tulu

m selle poe esimene aasta. Iga kaupluse mõte oli parandada ostja kogemusi. Seda saaks teha mitmesuguste tehnikate abil, sealhulgas kliendikogemuse parandamiseks mõeldud tehnoloogia abil.

Jay Manuel Fotod

Jay Manuel

Jay Manuel Video

| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |