Jason Scott Lee Bio, Wiki, vanus, naine, pikkus, näitleja, filmid ja netoväärtus

Kes on Jason Scott Lee? Jason Scott Lee elulugu ja Wiki

Jason Scott Lee on Ameerika võitluskunstide kunstnik ja näitleja, sündinud 19. novembril 1966 Los Angeleses, Californias. USA Lee on tuntud Bruce Lee rolli eest võitluskunstide filmis: Draakon: Bruce Lee lugu. Ta esines ka arvukatele videofilmidele nagu Dracula II: Taevaminemine (2001), Timecop 2: Berliini otsus (2003).



Jason Scott Lee vanus ja sünnipäev

Lee on 53 aastat alates 2019. aastast. Ta sündis 19. novembril 1966 Californias Los Angeleses USA . Igal aastal tähistab ta oma sünnipäeva 19. novembril. Lee saab 19. novembrist 2020 54 aastat.



Jason Scott Lee Pikkus ja kaal

Jason on keskmise kasvu mees, ka tema fotodel paistab ta olevat üsna pikka kasvu. Ta seisab 5 jalga 11 tolli (1,8 meetri) kõrgusel. Ta kaalub ka 176,4 naela (80 kg).

Jason Scott Lee haridus

Lee käis koolis Hawaiil Pearl City keskkoolis, kuna Jasonil on nii Hiina kui ka Hawaii juured



Jason Scott Lee perekond

Lee on Sylvia ja Robert Lee poeg. Jason on kogu muu teabe oma vanemate kohta avalikkuse kontrolli alt eemal hoidnud. See teave on ülevaatamisel.

Jason Scott Lee naine

Lee abiellus oma armsa naise Diana Chaniga 2008. aastal. Paar pole avalikustanud, kas neil on lapsi, kuid teavet värskendatakse, kui see on avalikkusele avaldatud.

Jason Scott Lee Net Worth

Jasonil on olnud pikk meelelahutustööstuse karjäär. Näitlejatööst saadud tulu kaudu on ta suutnud koguda tagasihoidlikku varandust. Hinnanguliselt on Jasoni netoväärtus umbes 6–10 miljonit dollarit.



Jason Scott Lee mõõtmised ja faktid

Siin on mõned huvitavad faktid ja keha mõõtmised, mida peaksite teadma Jason Scott Lee kohta.

Jason Scot Lee foto
Jason Scott Lee foto

Jason Scott Lee Bio ja Wiki

  • Täisnimed: Jason Scott Lee
  • Populaarne As : Jason Scott
  • Sugu: Mees
  • Amet / elukutse : Kunstnik ja näitleja
  • Rahvus : Ameerika
  • Rass / rahvus : Pole saadaval
  • Religioon : Teadmata
  • Seksuaalne orientatsioon: Otse

Jason Scott Lee sünnipäev

  • Vanus / kui vana? : 53 aastat (2019)
  • Tähtkuju : Skorpion
  • Sünnikuupäev : 19. november 1966
  • Sünnikoht: Los Angeles, California, USA
  • Sünnipäev : 19. november

Jason Scott Lee kehamõõtmised

  • Keha mõõtmised : Pole saadaval
  • Kõrgus / kui pikk? : 5 jalga 11 tolli (1,8 m)
  • Kaal : 176,4 naela (80 kg).
  • Silmade värv : Pole saadaval
  • Juuksevärv : Pole saadaval
  • Kinga suurus : Pole saadaval
  • Kleidi suurus : Pole saadaval

Jason Scott Lee perekond ja suhted

  • Isa (isa) : Robert Lee
  • Ema : Sylvia Lee
  • Õed-vennad (vennad ja õed) : Teadmata
  • Perekonnaseis : Abielus
  • Naine / abikaasa : Abielus Diana Lee'ga
  • Lapsed : Uuendatakse

Jason Scott Lee Networth ja palk

  • Netoväärtus : 6–10 miljonit dollarit.
  • Palk : Ülevaatlusel
  • Sissetulekuallikas : Näitlemine

Jason Scotti maja ja autod

  • Elukoht : Värskendatakse
  • Autod : Automark tuleb uuendada

Jason Scott Lee Karjääri kohusetäitja

Lee alustas oma näitlejakarjääri osaledes väikestes rollides filmides Born in East L.A. ja Back to the Future II. Tema esimene roll oli Bruce Lee biograafilises draakonis: Bruce Lee lugu. Scott mängis peaosa teistes filmides, näiteks Inimese südame kaart ja Rapa-Nui.

Lee kaaluti Liu Kangi rolli eest 1995. aasta filmis Mortal kombat. Kuid ta keeldus rollist ja asendati Robin Shouga. Lee mängis filmis Sõdur Caine 607 koos Kurt Russelli ja Mortal Kombati filmirežissööri Paul Andersoniga.



2000. aastal mängis ta Aladdinit Araabia öö miniseerias. Ta tegi häälitsustööd 2002. aasta Disney animafilmide jaoks Lilo & Stitch. Lee osales mitmetes otse-videofilmides nagu Dracula II: Taevaminemine (2001), Timecop 2: Berliini otsus ja Prohveteerimine: hüljatud.

Lee kuulub dokumentaalfilmis 'Kaldus ekraan' intervjueeritud näitlejate, produtsentide ja režissööride hulka. Lee mängis Eddiet spordifilmis Bury of Fury oma esimeses teatrietenduses. Ta esines Siiami kuningana Rodgersi ja Hammersteini muusikalis The King and I 2000. aastal Londoni Palladiumis lavastuses Elaine Paige vastas.



anne Thompson nbc abikaasa
Laadimine ... laadimine ...

Lee debüteeris ooperil Pasha Selimi mittelaulvas rollis Hawaii ooperiteatri lavastuses Mozarti röövimine Seragliost Honolulu Blaisdelli kontserdimajas. Lee pidi ka Siiami kuningana esinema 2014. aasta Opera Austraalia lavastuses The King and I Melbourne'is Lisa McCune'i vastas, kuid sai vigastada. Lou Diamond Phillips pidi oma rolli võtma. Lee mängis Hades Dai filmis Kükitav tiiger, Varjatud draakon: saatuse mõõk. Lisaks avaldas ta ka Kevin McTurki rahvarahastatud lühinukufilmi The Haunted Swordsman peategelase filmis 'Mõõkamees'.

Jason Scott Lee Bruce Lee

Jason asus oma esimesele juhtimistööle, kus Bruce Lee kujutati elulooraamatus Draakon: Bruce Lee lugu 1993. aastal. Lee on Lee kujutamise ajastul ette valmistanud Bruce Lee võitluskunstide käsitöö Jeet Kune Do, jätkab ettevalmistusi ja on praegu Bruce Lee varasema alamõistmise ajal tagatud õpetaja. Jerry Poteet.

Jason Scott Lee filmograafia

  • 1987 : Sündinud idaosas L.A. Pacos
  • 1989 : Tagasi tulevikku II osa Whitey roll
  • 1991 : Ghoulies 3: Ghoulies läheb kolledžisse - Kyle
  • 1993 : Inimese südame kaart -Avik
  • 1993 : Draakon: Bruce Lee lugu - Bruce Lee
  • 1994 : Rapa-Nui Noro
  • 1994 : Pildipruudi töötaja
  • 1994 : Džungliraamat Mowgli
  • 1997 : Mõrv meeles - Holloway
  • 1998 : Muumia lugu -Riley
  • 1998 : Sõdur Caine 607
  • 2002 : Lilo & Stitch David Kawena
  • 2003 : Dracula II: Taevaminemine - isa Uffizi, Timecop 2: Berliini otsus - Ryan Chan
  • 2005 : Dracula III: Pärand isa Uffizi, Lilo ja Stitch 2: silmusel on tõrge - David Kawena, ennustus: hüljatud - Dylan, ainult vaprad - Glenn Takase
    Nomad Ja
  • 2007 : Raevupallid - Eddie
  • 2008 : Draakoni tants -Cheng
  • 2014 : Seitsmenda Son Urag
  • 2016 : Kükitav tiiger, peidetud draakon: saatuse mõõk - Hades Dai
  • 2019. aasta : Kummitav mõõgamees - mõõgamees
  • 2020 : Mulan Bori Khan

Televisioon

Järgnevalt näidatakse Aastat ja telesarja Roll, kuhu Jason valiti

  • 1988 Matlock Lee Tran 2. hooaeg: kalamees
  • 1989 Hundi lõug 1. hooaeg: Vaikuse kardinad
  • 1990 CBS koolivaheaja John Hendersoni 7. hooaeg: Ameerika silmad
  • 1990 John Charlie Chan
  • 1990 Auvesti - Ha-Kuhn
  • 1997 Nälg Craig Yuni 1. hooaeg: saladus Shih Tan
  • 2000 Araabia ööd Aladdin Miniseries
  • 2010–2013 Hawaii Five-0 detektiiv Kaleo

Korduma kippuvad küsimused Jason Scott Lee kohta

Kes on Jason Scott Lee?

Lee on Ameerika Ühendriikide võitluskunstide kunstnik ja näitleja, sündinud 19. novembril 1966 Californias Los Angeleses. USA Lee on tuntud oma rolli eest Bruce Lee rollis võitluskunstide filmis: Draakon: Bruce Lee lugu.

Kui vana on Jason Scott Lee?

Lee on 53 aastat alates 2019. aastast. Ta sündis 19. novembril 1966 Californias Los Angeleses USA . Igal aastal tähistab ta oma sünnipäeva 19. novembril. Lee saab 19. novembrist 2020 54 aastat.

Kui pikk on Jason Scott Lee?

Jason on keskmise kasvu mees, ka tema fotodel paistab ta olevat üsna pikka kasvu. Ta seisab 5 jalga 11 tolli (1,8 meetri) kõrgusel. Ta kaalub ka 176,4 naela (80 kg).

Kas Jason Scott Lee on abielus?

Lee abiellus oma armsa naise Diana Chaniga 2008. aastal. Paar pole avalikustanud, kas neil on lapsi, kuid teavet värskendatakse, kui see on avalikkusele avaldatud.

Kui palju on Jason Scott Lee väärt?

Jasonil on olnud pikk meelelahutustööstuse karjäär. Näitlejatööst saadud tulu kaudu on ta suutnud koguda tagasihoidlikku varandust. Hinnanguliselt on Jasoni netoväärtus umbes 6–10 miljonit dollarit.

Kus elab Jason Scott Lee?

Turvalisuse kaalutlustel pole Scott oma täpset elukoha kohta jaganud. Uuendame seda teavet kohe, kui saame tema maja asukoha ja pildid.

Kas Scott Lee on surnud või elus?

Scott on elus ja hea tervisega. Pole teada, et ta oleks haige või tal oleks olnud tervisega seotud probleeme.

Kus on Scott Lee praegu?

Scott töötab USAs Californias Los Angeleses 19. novembril 1966 sündinud võitluskunstniku ja näitlejana. Scott on tuntud Bruce Lee rollist võitluskunstide filmis: Draakon: Bruce Lee.

Jason Scott Lee sotsiaalmeedia kontaktid

Seotud elulood.

Võite ka lugeda Oli , Karjäär , Perekond , Suhe, Keha mõõtmised , Netoväärtus , Saavutused, ja veel:

Viide:

Tunnustame järgmisi veebisaite, millele oleme selle artikli kirjutamise ajal viidanud:

  • Vikipeedia
  • IMDB
  • FaceBook
  • Twitter
  • Instagram ja
  • Youtube
| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |