Al Greeni biograafia, vanus, naine, karjäär, auhinnad, muusika ja puhas väärtus.

Al Green elulugu

Al Green on Ameerika laulja, laulukirjutaja ja plaadiprodutsent. Ta on tuntud selle poolest, et salvestas seitsmekümnendate alguses hingelugude singlite sarja. Mõne tema loo hulka kuuluvad „Vii mind jõe äärde“, „Väsinud olla üksi“, „Olen ​​ikka veel sinusse armunud“, „Armastus ja õnn“ ning tema tunnuslaul „Jääme koos“.

Greene võeti 1995. aastal Rock and Rolli kuulsuste galeriisse ja muuseumi saidil nimetati teda kui “üht andekamat hingemuusika edastajat”. Teda on nimetatud ka “Viimastest suurematest hingelaulikutest”. .



jason coleman cora jakes-coleman

Green lisati Rolling Stone'i kõigi aegade 100 suurima kunstniku nimekirja, mis on 65. kohal, samuti oma 100 suurima laulja nimekirja 14. kohal.



Al Green Age

Al Green sündis 13. aprillil 1946. Alates 2018. aastast on ta 72-aastane.

Al Greeni perekond

Albert Green (sündinud Albert Leones Greene) sündis 13. aprillil 1946 Forrest Citys Arkansases Cora Lee ja noorema Robert G. Greene'i juures, kes oli aktsionär. Green esines koos vendadega 10-aastaselt grupis nimega Greene Brothers.



Hiljem, 1950. aastatel, otsustas perekond kolida Michiganis asuvasse Grand Rapidsisse. Öeldakse, et kui Albert Green oli teismeline, visati ta perekonnast kodust välja, kuna ta pühendunult usklik isa kuulas Jackie Wilsoni.

Al Greeni naine

18. oktoobril 1974, vahetult pärast filmi „Al Green Explores Your Mind” vabastamist, ründas Greeni tüdruksõber Mary Woodson White teda enne enesetappu Memphise kodus. Hoolimata asjaolust, et White oli juba abielus daam, sai ta pahaseks, kui Green keeldus temaga abiellumast. Naine lasi vihast lahti, kui lasi ta potti keeva kruubiga (maisist valmistatud toiduga, mis jahvatati jämedaks jahu ja keedeti), põhjustades tõsiseid põletusi Greeni seljas, maos ja kätes. Seejärel läks naine oma .38 käsirelva kätte ja tappis end. Politsei uurimise kohta leidis nad White'i rahakotist märkuse, mis teatas tema kavatsustest ja põhjustest.

Seejärel kohtus Al Green oma südame armastusega, Shirley Kyles ja paar abiellusid 1977. aastal, kuid kahjuks esitas Shirley lahutuse 1978. ja 1981. aastal. Lõplikus lahutuskaebuses teatas Shirley, et Green oli kogu nende abielu kestnud perevägivalla all. . Ka Green süüdistas teda vastukaebuses “julmas ja ebainimlikus kohtlemises”. Seejärel tunnistas ta ja ütles, et 1978. aastal peksis Green viiendat kuud rasedana teda saapast, kuna ta keeldus seksist. Rünnaku tagajärjel tekkisid peahaavad, mis nõudsid õmblusi. Pärast juhtumit esitas naine lahutuse, kuid nad leppisid. Seal eitas Green varem oma naise peksmist, kuid vande all tunnistas ta 1982. aastal abikaasa väärkohtlemist. Nende lahutus lõpetati 1983. aasta veebruaris.



Lapsed

Al Greenil on kuus last; kaks poega, Al Green, noorem, ja Trevor; neli tütart, Alva, Rubi, Kora (koos Shirley Kylesiga) ja Kala.

Al Greeni kontsert

Legendaarne hingelaulja kavandab oma esimesed kontserdid üle seitsme aasta:



  • Neljapäev, 25. aprill 2019
    N.O. Jazz & Heritage Festival 2019

Fair Groundsi võistlusrada, New Orleans, LA, USA

Laadimine ... laadimine ...
  • Reede, 26. aprill 2019
    Al Green
    sõja ja lepinguga

Toyota muusikavabriku paviljon, Irving, TX, USA



  • Teisipäev, 30. aprill 2019
    Al Green
    Tanki ja Bangadega

Nutikas finantskeskus, Sugar Land, TX, USA

  • Reede, 3. mai 2019
    Al Green
    sõja ja lepinguga

Fox Theatre, Atlanta, GA, USA

Al Greeni karjäär

Green on alati tahtnud muusikaga seigelda. Ta oli proovinud laulda nagu Jackie Wilson, Sam Cooke, Wilson Pickett ja James Brown. Mitchellist sai tema vokaal mentor, juhendades teda ise oma häält leidma. Enne Hi-ga esimese albumi väljaandmist eemaldas Green oma nimest viimase e-kirja. Seejärel andis ta välja Green Is Blues'i 1969. aastal, mis oli mõõdukas edu. Tema albumil 'Al Green Gets Next to You' 1971. aastal ilmus Temptations'i 'I Can't Get Next to You' menukas R & B-kaan, mis on salvestatud aeglasele bluusile orienteeritud versioonina, ja sellel oli ka tema esimene märkimisväärne hitt, Miljon eksemplari müüdud ja sertifitseeritud kullaga “Väsinud üksi olemisest”, saades Greeni seitsme järjestikuse kuldingli seast esimese paari aasta jooksul esimeseks.

Pärast vahejuhtumit valgega andis Green välja oma esimese evangeeliumialbumi Lord Will Make a Way, mis ilmus 1980. Seejärel mängis ta koos Patti LaBelle'iga Broadway näidendis 'Your Arms Too Short to Box with God' (1982) ). He Is the Light taasühendas rohelise filmi koos Willie Mitchelliga, mis ilmus 1985. aastal, kuid kaks aastat hiljem järgnes Soul Survivor väikehittiga “Everything's Gonna Be Alright”, mis jõudis R&B edetabelis 22. kohale, tema esimene 40 parima R&B hitt. alates “Tunnen end hästi” 1978. aastal.

Seejärel naasis Al Green 1988. aastal ilmaliku muusika juurde ja lindistas koos Annie Lennoxiga “Pane väike armastus oma südamesse”. Lugu sai Greeni esimeseks populaarseimaks hitiks pärast 1974. aastat. Heliriba esitati filmis Scrooged. Tal oli 1989. aastal hitt filmi “Sõnum on armastus” juures koos produtsendi Arthur Bakeriga ning 2 aastat hiljem salvestas ta lühilavastuses Hea spordi tunnuslaulu.

Green sai 9. Grammy auhinna koostöö eest Lyle Lovettiga dueti “Funny How Time Slips Away” eest.

Al Green produtseeris viimastel aastatel palju heliribasid, kuid 13. septembril 2018 avaldas Al Green oma esimese uue salvestise peaaegu üle kümne aasta. Enne järgmise pisarakese kukkumist, mille kuulsamalt salvestas Freddy Fender 1975. aastal, produtseeris Matt Ross-Spang ja see kuulub Amazon Musicu uude sarja “Produced By”.

Al Green Diskograafia

Stuudioalbumid

  • Varurong (1967)
  • Roheline on bluus (1969)
  • Al Green satub sinu kõrvale (1971)
  • Jääme koos (1972)
  • Ma olen endiselt sinusse armunud (1972)
  • Helista mulle (1973)
  • Liiv sinu jaoks (1973)
  • Al Green uurib teie meelt (1974)
  • Al Green on armastus (1975)
  • Tulekahju täis (1976)
  • Head aega (1976)
  • Belle album (1977)
  • Tõde n 'aeg (1978)
  • Isand teeb teed (1980)
  • Kõrgem lennuk (1982)
  • Kallis isand (1982)
  • Ma tõusen uuesti (1983)
  • Jõulualbum (1983)
  • Usaldus Jumala vastu (1984)
  • Ta on valgus (1985)
  • Soul Survivor (1987)
  • Ma saan rõõmu (1989)
  • Minu hingest (1990)
  • Armastus on tegelikkus (1992)
  • Ära vaata tagasi (1993)
  • Su süda on heades kätes (1995)
  • Ma ei saa peatada (2003)
  • Kõik on korras (2005)
  • Lay It Down (2008)

Al Green netoväärtus

Al Greeni netoväärtus on hinnanguliselt 20 miljonit dollarit.

Al Green pildid | Al Green täna | Al Green Pildid

Al Green fotod tollest ja tänasest päevast.
Al Green fotod tollest ja tänasest päevast.

Al Green Twitter

Al Green Facebook

rhett ja link pere
| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |