Aaron Eckhart Bio, perekond, naine, filmid, lapsed, karjäär, netoväärtus

Aaron Eckharti elulugu

Aaron Eckhart on Ameerika näitleja. Aaron Eckhart on Ameerika näitleja. Ta pälvis laialdase tunnustuse George'ina Steven Soderberghi kriitiliselt hinnatud filmis Erin Brockovich (2000). Aastal 2006 oli ta Kuldgloobuse nominatsiooni saaja Nick Naylori kujutamise eest filmis 'Tänan teid suitsetamise eest'.

Tema teine ​​peavoolu läbimurre leidis aset 2008. aastal, kui ta mängis menukas Batmani filmis Tume rüütel ringkonnaprokurör Harvey Dentina. Muud võtmerollid on The Pant (2001), The Core (2003), Paycheck (2003), Jäneseauk (2010), Battle: Los Angeles (2011), Olympus Has Fallen (2013) ja selle järg London Has Fallen (2016) , Mina, Frankenstein (2014) ja Sully (2016).



BYU üliõpilasena kohtus Eckhart režissööri ja kirjaniku Neil LaButega, kes valis ta mitmetesse enda originaallavastustesse. Viis aastat hiljem debüteeris Eckhart ebaviisaka sotsiopaatilise daamimehena LaBute'i mustas komöödiafilmis 'Meeste seltskonnas' (1997). LaBute juhendamisel on ta töötanud režissööri filmides „Teie sõbrad ja naabrid“ (1998), Nurse Betty (2000) ja „Possession“ (2002).



Aaron Eckhart alustas näitlejadebüüdi 1992. aastal, Dwayne'i tegelaskujus põnevusfilmi Double Jeopardy. ta esines põnevusfilmis Süütute tapmine, mis toodeti 1993. aastal. Ta oli hästi esindatud Ameerika ulmefantaasia sitcomis 'Välismaalased perekonnas' 1996. aastal. 1998. aastal ilmus ta mustas komöödiafilmis 'Teie sõbrad ja naabrid' ning Ameerika krimipõnevik must komöödiafilm.

Aaron Eckhart
Aaron Eckhart

Ta esines paljudes filmides, sealhulgas Vestlused teiste naistega 2006. aastal, Punutud mees ja Must Dahlia. Samal aastal, kui ta esines komöödia-draamafilmis Täname suitsetamise eest Nick Naylori tegelaskujus, kandideeris ta mitmele auhinnale Golden Globe Award, Independent Spirit Award ja St. Louis Gateway Filmikriitikute Ühingu auhinnale.



Eckhart pälvis laialdase tunnustuse George'ina Steven Soderberghi kriitikute poolt hinnatud filmis Erin Brockovich (2000) ning pälvis 2006. aastal parima näitleja Kuldgloobuse nominatsiooni Nick Naylori esituses filmis Täname suitsetamise eest. Teine peavoolu läbimurre toimus 2008. aastal, kui ta mängis filmis 'Batman' filmis 'Pime rüütel' ringkonnaprokurör Harvey Dentina.

Aaron Eckhart on olnud ka filmides nagu.

  • Reservatsioone pole (2007),
  • Pime rüütel (2008),
  • Armastus juhtub (2009),
  • Lahing: Los Angeles (2011),
  • Kustutatud (2012),
  • Olympus on langenud (2013),
  • Mina, Frankenstein (2014)
  • London on langenud (2015).

Nüüd on ta keskendunud oma tulevastele produktsioonifilmidele Bleed for This ja Sully. Aaron Eckhart oli kogu oma näitlejakarjääri jooksul olnud fantastiline. Muud võtmerollid on The Pant (2001), The Core (2003), Jäneseauk (2010) Battle: Los Angeles (2011), Olympus Has Fallen (2013) ja selle järg London Has Fallen (2016), I, Frankenstein (2014) ) ja Sully (2016).



Aaron Eckharti vanus

Eckhart sündis 12. märtsil 1968 ja on 2019. aastast 51-aastane.

Aaron Eckharti perekond

Tema täielik nimi on Aaron Edward Eckhart. Ta sündis Californias Cupertinos, kirjaniku, kunstniku ja luuletaja Mary Martha Eckharti ja arvutijuhi James Conrad Eckharti pojana. Ta on noorim kolmest vennast. Tema isa on saksa-vene päritolu, emal aga inglise, saksa, šoti-iiri ja šoti päritolu.

Viimse Aja Pühade Jeesuse Kristuse Kiriku liikmeks kasvades teenis ta kaheaastast missiooni Prantsusmaal ja Šveitsis. Aaroni pere kolis 1981. aastal Inglismaale, järgides isa tööd infotehnoloogias. Lisaks kolis perekond ka Surrey ümbruses, elades sellistes linnades nagu Cobham, [10] Ripley ja Walton-on-Thames.



Aaron Eckhart Haridus

Ta registreeriti American Community Schoolis, mis praegu on tuntud kui ACS International Schools. Hiljem liitus ta keskkooli jaoks Sydney Ameerika Rahvusvahelise Kooliga. 1994. aastal lõpetas ta Brigham Youngi ülikooli kaunite kunstide bakalaureuse kraadiga.

Laadimine ... laadimine ...

Aaron Eckharti naine

Tal oli suhe näitleja Kristyn Osborniga. 1998. aastal oli ta romantiliselt seotud ka Ameerika näitlejanna Emily Cline'iga ning ta oli seotud näitlejannaga, kellega nad filmi 'Meeste seltskonnas' filmimise ajal tegelesid ja hiljem lahku läksid 1998. aastal.



kellega kohtunik on nelson abielus

Pärast lahkuminekut oli ta Ashley Wickiga seotud, pärast paar aastat kestnud tutvusi lõpetas ta oma suhte, levisid ka kuulujutud, et nad lahutasid Aaroni suhteid teiste tüdrukutega. Ta hakkas pärast lahkuminekut käima ameerika supermodelli ja näitleja Molly Simsiga. Kuid nende tutvumise kohta pole täpset teavet. Ta pole veel abielus ja Aaroni abikaasa ega lastega seotud teave puudub.

Aaron Eckhart veritses selle eest

Film ise põhineb maailmameistri poksija Vinny Pazienza (Miles Teller) tõestisündinud lool, ta on üks spordi suurimaid tagasitulekuid, vaid 13 kuud pärast seda, kui laupkokkupõrge jätab ta murtud kaela.

Pazienza treenerina saab temast taastumise jõud, mida paljud mõtted ei olnud võimalikud. 'Mõlemad tüübid on olnud tipus ja kukkunud,' ütleb Eckhart. “Kuid nad suudavad kokku tulla ja üksteist toetada. Ja nad ei anna kunagi alla. See film räägib kriimustustest ja roomamisest tagasi tippu. Teil võib olla nii palju võimalusi kui teil on fantaasiat.

Oma tegeliku poksi treeneri Kevin Rooney rollis filmis Bleed for This kutsus teda üles võtma 40 naela ja raseerima pead, ta ei kõhelnud, nagu tsiteeritud. Tegeliku inimese mängimine on kindlasti pigem väljakutse, sest nad on, mõnes mõttes määratletakse sellega elu lõpuni, ”ütleb Eckhart.

'Teie kui näitleja ülesanne on jõuda tegelikule asjadele võimalikult lähedale.' sest ma olen tavaliselt väga aktiivne, ”ütleb ta. 'Umbes kolm kuud enne filmi lõpetasin ma selle välja töötamise. Muutsin ka dieeti ja hakkasin sööma tonni pitsat. 40 naela kogumine muudab teie pearuumi tõesti. See aitas mul jõuda kohta, kus ma pidin olema, et mängida tegelast, kes on joodik, hasartmängija ja üldiselt tema õnne.

Aaron Eckhart Mormon

Ta kasvas üles LDS-i usus, 1997. aastal lahutati ta vastuoluliste vaadete ja kirjutiste tõttu, ta esitas Eckharti mitmes oma filmis, alustades filmist 'Meeste seltsis' (LaBute'i näidend 'Bash', mis toodeti kujutas 1999. aastal mormooni tegelasi, kes ei käitunud kiriku õpetuse kohaselt.

Ta on kirikust ametlikult lahkunud. Eckhart on esinenud mitmetes LaBute'i filmides ja mänginud nimitegelase poiss-sõpra filmis 'Erin Brockovich' ja kurikaela Kahenägu filmis 'Pime rüütel'. Tema suhe mormonismi kirikuga on mõnevõrra ebaselge.

Ta ütles ajalehele Entertainment Weekly: „Olen ​​kindel, et inimesed arvavad, et olen mormoon, aga ma ei tea, et olen enam mormoon, kas teate? ... Ma oleksin silmakirjatseja, kui ütleksin, et olen, lihtsalt sellepärast, et ma pole seda elustiili nii palju aastaid elanud. ” Eckhart tunnistab oma minevikus alkoholi tarvitamist, suitsetamist ja muud LDS-i poolt heaks kiitmata käitumist, kuid väidab, et on oma teo puhtaks teinud.

Aaron Eckharti auhinnad ja saavutused

  • Ta võitis 1997. aastal Taormina rahvusvahelise filmifestivali parima näitlejana. Meeste seltsis (Tie w / D. Douche La vie de Jésus)
  • Ta võitis sõltumatu vaimu auhinna - parima debüütlavastuse 1998. aastal. Meeste seltsis.
  • Ta võitis satelliidi auhinna / erisaavutuse auhinna - silmapaistev uus talent
    Meeste seltsis
  • Ta nimetati Chicago filmikriitikute assotsiatsiooni auhindadele - kõige paljutõotavam meeste seltskonna näitleja
  • Ta nimetati Online Film & Television Association - parim läbimurre - mees meeste seltsis
  • Ta nimetati 2006. aastal satelliidi auhinnale - parim filminäitleja, komöödia või muusikaline aitäh suitsetamise eest.
  • Ta nimetati St. Louis Filmikriitikute Assotsiatsiooni - parim näitleja aitäh suitsetamise eest2007
  • Ta oli nomineeritud Kuldgloobuse auhindadele - näitleja parim lavastus filmina - komöödia või muusikal
    Täname suitsetamise eest
  • Ta nimetati auhinnale Independent Spirit - parim meespeaosa, aitäh suitsetamise eest
  • Ta nimetati auhinnale Prism - esitus mängufilmis Tänan suitsetamise eest
  • Ta võitis ACCA auhinnad - parima näitlejaansambli
    Tume rüütel (jagatud ülejäänud näitlejatega)
    aastal 2008
  • Ta võitis Kesk-Ohio filmikriitikute ühenduse - parima ansambli 2009. aastal.
  • Ta võitis People’s Choice Award - Favorite Cast, The Dark Knight (jagatud ülejäänud näitlejatega)
  • Ta nomineeriti Saturni auhindadel - parim kõrvalosatäitja, Tume rüütel (jagatud ülejäänud osatäitjatega)
  • Ta nimetati kriitikute valiku auhinnale - parim näitlejaansambel. Tume rüütel (jagatud ülejäänud näitlejatega)
  • Ta nimetati Kuldse Derby auhinnaks - ansambel Cast in the Dark Knight (jagatud ülejäänud osalejatega)
  • Ta nomineeriti 2010. aastal Davise auhinnale - näitleja parim roll kõrvalosatäitjana.
  • Ta nimetati 2011. aastal San Diego filmikriitikute seltsi auhindadele - parim näitlejajäneseauk

Aaron Eckharti filmid | Filmograafia

  • Rummipäevik (2011)
  • Los Angelese lahing (2011)
  • Küüliku auk (2010)
  • Armastus juhtub (2009)
  • Pime rüütel (2008)
  • Rätikupea (2007)
  • Tutvuge Billiga (2007)
  • Broneeringuid pole (2007)
  • Punutud mees (2006)
  • Must Dahlia (2006)
  • Neverwas (2005)
  • Tänan suitsetamise eest (2005)
  • Vestlused teiste naistega (2005)
  • Suspect Zero (2004)
  • Palk (2003)
  • Kadunud (I) (2003)
  • Tuum (2003)
  • Pant (I) (2001)
  • Valdus (2002)
  • Õde Betty (2000)
  • Erin Brockovich (2000)
  • Igasugune pühapäev (1999)
  • Molly (1999)
  • Neljapäev (1998)
  • Teie sõbrad ja naabrid (1998)
  • Meeste seltskonnas (1997)
  • Süütute tapmine (1993)

Aaron Eckhart Netoväärtus

Tema netoväärtuseks võib arvata 25 miljonit dollarit.

Aaron Eckharti kehamõõtmised

  • Juuksevärv: Blond
  • Silmade värv: sinine
  • Kõrgus: 183 cm
  • Kaal: 75 naela (165 naela)
  • Biitseps: 39 cm (15 tolli)
  • Vöökoht: 78 tolli (31 tolli)
  • Rind: 42 tolli (106 cm)

Aaron Eckhart Video.

Aaron Eckhart Twitter

Aaron Eckhart Instagram

Vaadake seda postitust Instagramis

#aaroneckhart #hollywood #batman #twoface #harveydent #blond #handsome #actor #la #love #best #cool #stagood #nice #man

Postituse jagas Aaron Eckharti fänn (@aaroneckhart_fan) 27. mail 2019 kell 16.08 PDT

Aaron Eckhart Facebook

| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |